dijous, 26 de desembre del 2013

Romer DualFix de 0 a 18Kg en sentit contrari a la marxa




DualFix de Römer és una cadira de grup 0 + / I que ofereix la possibilitat de canviar l'orientació del seient un cop assolit el grup I.

Per al grup 0+ aquesta cadira inclou un reductor i s'orienta en sentit contrari a la marxa . Posteriorment es pot escollir entre l'opció de deixar la cadira orientada d'esquena a la marxa fins als 18kg , o girar-se en el sentit de la marxa , sense necessitat de moure la base ancorada al Isofix . També ens ofereix la possibilitat , mitjançant un botó de seguretat , de girar la cadira 90 º cap a ambdós costats, per facilitar la col·locació del nadó còmodament . La cadira ofereix una rotació de 360 º cap a ambdós costats.

Equipada amb el sistema Pivot - Link és una patent de RÖMER que, mitjançant un joc de palanques , transforma el moviment de rotació cap endavant que experimenta tota cadira Isofix en un moviment de translació cap avall, enfonsant literalment la cadireta al seient de l'automòbil . Durant aquest moviment es transfereix part de l'energia de l'impacte cap al seient de l'automòbil , disminuint així la càrrega que suporta el nen al pit .

Inclou pota de suport i barrera per al suport del vehicle .

Disposa de tres posicions de reclinat , tant de cara a la marxa , com d'esquena .

Capçal regulable en alçada , fins a 7 posicions .

Arnés ajustable de 5 punts d'ancoratge i protecció d'espatlles i pit que augmenten el confort .

Profundes aletes laterals que proporcionen una òptima protecció en cas de col · lisió lateral .

Entapissat fàcilment desenfundable . Rentar a màquina com a peça delicada , a 30 º amb sabó neutre i centrifugat suau .

Seient de gran capacitat : ample interior 32cm , alçada de respatller 54cm